Mii de contestaţii de BAC, la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 2.000 de contestaţii au fost depuse la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Cluj ca urmare a afişării rezultatelor la exemenul de bacalaureat.

Contestaţiile candidaţilor nemulţumiţi vor fi analizate în cursul zilei de astăzi şi mâine. Potrivit purtătorului de cuvânt al IŞJ Cluj, Horea Corcheş, citat de Mediafax, numărul de contestaţii este mai mare decât cel înregistrat în 2009, dar nu este unul "exagerat".

"Avem înregistrate aproximativ două mii de contestaţii la examenul de bacalaureat. Numărul este mai mare decât cel înregistrat în 2009, dar nu este exagerat. Nu este vorba despre două mii de elevi care au contestat, pentru că un singur elev a putut depune contestaţii la mai multe discipline", a explicat Corcheş.

Contestaţiile vor fi soluţionate marţi şi miercuri, iar rezultatele finale ale examenului de bacalaureat în judeţul Cluj vor fi afişate în cursul zilei de joi.
Înainte de rezolvarea contestaţiilor, promovabilitatea la examenul de bacalaureat era de 63,60 la sută în judeţul Cluj, fiind înregistrate 18 medii de zece.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite