Mii de clujeni azi noapte în mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii s-au înghesuit să primească o felie din tortul de aproape o tonă
Oamenii s-au înghesuit să primească o felie din tortul de aproape o tonă

Plin de lume în mall-ul din Floreşti azi noapte. Cu ocazia împlinirii a trei ani de la inaugurare, Polusul şi-a prelungit programul cu încă trei ore, timp în care clujenii au avut ocazia să cumpere unele produse la preţuri mai mici decât de obicei.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU "NOAPTEA ALBĂ A CUMPĂRĂTURILOR"

Concertul de folk

Seara, de la ora 19, clujenii au putut asista la un concert savuros ţinut de „maeştrii folk-ului”  Colibri, Nicu Alifantis şi Alexandru Andrieş. Spiritele s-au destins în scurt timp, deşi publicul a fost, la început,  vădit stânjenit de faptul că asculta o muzică „rustică” – fredonată de multe ori la focul de tabără – între palmierii puşi la ghiveci în food-court-ul unui mall, sub lumina neoanelor.

Părinţii şi-au pus plasele alături, şi au început să fredoneze melodii pe care le cunosc de multă vreme. Tinerii au cântat hotărât versurile unor piese precum „Vara la ţară”, „Pisica Neagră” sau „Dealul cu dor”.

Concert de folk în mall / Foto: Caius Raţiu

Noaptea la shopping

Majoritatea magazinelor au pus la dispoziţia clienţilor oferte speciale: promoţii, reduceri, cadouri. După ora 22, oră la care de obicei mall-ul se închide, oamenii roiau pe alei cu plase pline şi cărucioare încărcate.

La cumpărături

Cireaşa de pe tort

„Cireaşa“ zilei de ieri a reprezentat-o un tort de aproximativ o tonă, cea mai mare prăjitură realizată vreodată în Transilvania, „asamblată” în centrul comercial cu ocazia aniversării. Tortul a fost inaugurat în urma concertului, după care a fost tăiat şi împărţit publicului. O felie a costat 2 lei, bani care vor merge către fundaţia Habitat pentru Umanitate Cluj.

Citeşte aici mai multe despre tortul de o tonă

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite