Mihai Petre ameninţat de un regizor clujean în timpul showului „Românii au talent“: „Mă abţin cu greu să nu te plesnesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ultima ediţie a emisiunii „Românii au talent“, Mihai Petre a fost ameninţat de un spectator în persoana căruia mulţi l-au recunoscut, cu uimire, pe regizorul şi actorul clujean Sorin Misirianţu.

Momentul a început cu o tânără ce s-a prezentat pe scenă nu cu unul, ci cu trei talente: dans, muzică şi actorie. Pentru că nu a fost mulţumit de numărul de balet cu care a început, Petre a apăsat imediat pe “X”.

Fata a trecut la un dans mai alert dându-şi jos rochiţa roz. Andi Moisescu şi-a pus mâinile la ochi, Mihai s-a întors cu spatele la scenă, iar Andra a apăsat pe “X”. Tânăra a continuat cu un dans oriental, stârnind râsul în sala atunci când, dezbrăcată fiind, a început şi să cânte muzică populară. „A fost un moment foarte slab de la o petrecere foarte proastă ", a spus Mihai Petre.

Comentariile lui acide au enervat la culme un spectator – regizorul clujean Sorin Misirianţu - care s-a îndreptat către juriu şi i-a spus: "Nu stiu cine eşti, dar eşti foarte obraznic şi mă abţin cu greu să nu te plesnesc".

Misirianţu spune că momentul nu a fost regizat şi că el chiar se afla acolo pentru a susţine pe cineva.

„Oricum, nu mai vreau să aud de asta. Ultimul meu film ar putea fi selecţionat la Cannes, dar asta nu interesează pe nimeni. Toată lumea vrea să ştie de ce m-am luat de Mihai Petre“, a fost singurul lui comentariu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite