Mihaela Rădulescu vine la Cluj, la o conferinţă a femeilor de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă dintre femeile de afaceri din ţară vor vorbi vineri, 2 martie, la prima conferinţă regională a businessului feminin. Printre ele, Mihaela Rădulescu şi Monica Tatoiu.

Libero Events organizează vineri, 2 martie, o conferinţă dedicată femeilor de afaceri din regiune. Întâlnirea îşi propune să prezinte poveştile de succes ale nouă dintre femeile de afaceri din regiune. Este vorba de Camelia Sucu, Mihaela Rădulescu, Maria Grapini, Monica Tatoiu, Manuela Plăpcianu, Mihaela Rus, Oana Gheorghiu, Alice Botnarenco, Ioana Molnar și Gabriela Lungu. Acestea vor atinge subiecte precum dezavantajele şi atuurile femeilor în afaceri, business local devenit business naţional, strategii pentru echilibru între carieră și familie.

Scopul acestei conferinţe, prima de aceste gen din regiune, este de a ajuta campania iniţiată de Asociaţia „Salvează Vieţi", campanie prin care îşi propune să construiască săli sterile pentru copiii bolnavi de cancer în cadrul unor spitale din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara. La conferinţă vor fi expuse şi tablouri care vor fi aduse de cei de la Artmark şi care au o valoare de circa un milion de euro.

Conferinţa are loc la Best Western Plus Fusion Hotel, iar înscrierile se fac direct pe site, o taxă de participare fiind de 24 de euro şi alta pentru VIP-uri, de 49 de euro. Taxele vor fi donate campaniei Asociaţiei „Salvează Vieţi".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite