Michele Placido: „Mi-a plăcut atât de mult Clujul, încât vreau să vin la anul cu copiii mei, să stăm aici zece zile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michele Placido, la întâlnirea cu fanii şi reprezentanţii presei
Michele Placido, la întâlnirea cu fanii şi reprezentanţii presei

Actorul şi regizorul italian Michele Placido a fost impresionat de TIFF şi spune că la anul va reveni la Cluj, pentru a viziona filmele, timp de zece zile. Invitatul special al TIFF 2011, Placido a declarat că festivalul va exploda la nivel european peste doi ani.

Clujul a avut lipici pentru Michele Placido, celebrul actor şi regizor italian, cunoscut mai ales pentru rolul comisarului Corrado Cattani din serialul „Caracatiţa”. Invitat special al Festivalului Internaţional de Film „Transilvania”, unde a venit cu cel mai recent film al său, „Vallanzasca” el a avut numai cuvinte de laude la adresa Clujului şi festivalului.

După câteva plimbări prin oraş, dar şi câteva ore petrecute într-un pub clujean, actorul italian s-a arătat încântat de ce a văzut la Cluj şi a promis că nu va lipsa de la ediţia din 2012.

„Mi-a plăcut atât de mult Clujul, oraşul şi festivalul, încât vreau sa vin la anul cu copii mei, să stăm la Cluj 10 zile, vreau să văd filme, vreau să văd festivalul. Voi vorbi cu fiul meu cel mare, Michelangelo, să vină chiar marţi la Cluj, pentru a prinde ultimele cinci zile ale TIFF”, a spus azi Placido, în cadrul unei întâlniri cu fanii şi reprezentanţii presei.

Acesta s-a arătat convins că Festivalul Internaţional de Film Transilvania va exploda la nivel european peste doi ani, spunând că îl va recomanda colegilor săi din Italia şi Franţa. „Îmi încurajez colegii din Italia şi Franţa să vină la TIFF.

Voi vorbi cu actorii francezi Daniel Auteuil şi Mathieu Kassovitz, cu care voi face un film în acest an în Franţa, să vină şi ei la TIFF”, a mai spus Placido.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite