Mesajul unui spectacol din Cluj: Schimbarea vine de jos, de la oameni, nu de la clasa politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piesa „mânia.ro", un cabaret politic, se joacă mâine, 21 iulie, de la ora 21.00, la sala studio a Fabricii de Pensule din Cluj. Spectacolul se joacă la un an de la premiera sa şi are la bază două volume de poezie scrise de solistul trupei „Luna Amară", Mihnea Blidariu.

„Într-o perioadă în care ignoranța este scrisă pe frunțile oamenilor, mai ales a celor tineri, mai sunt și acei "câțiva" care încearcă să le deschidă ochii în fața realității. Și care ar putea fi cea mai potrivită formă de manifest dacă nu cultura?", spun organizatorii evenimentului din Cluj-Napoca.

Spectacolul „mânia.ro" are la bază un scenariu scris de Alina Frâncu care a fost inspirat de texte din cele două volume de poezie scrise de Mihnea Blidariu, solistul trupei „Luna Amară". Cabaretul cuprinde un colaj de 60 minute, în interpretarea actorului Paul Socol, iar versurile cu profund caracter politic vor fi susținute muzical de către Mihnea Blidariu și Andrei Puiu.

„Volumele de poezie au fost scrise în anii 2000-2006, au ca sursă de inspiraţie realităţile sociale şi politice care, din păcate, încă sunt aceleaşi. Mesajul cabaretului e simplu: noi, oamenii, trebuie schimbăm ceva, schimbarea nu vine de la clasa politică", afirmă Blidariu.

Textele sunt semnate de Mihnea Blidariu, scenariul - Alina Frâncu, regia - Simina Zan, joacă actorul paul Socol, muzică live - Mihnea Blidariu și Andrei Puiu. Un bilet întreg costă 15 lei, unul redus, 10 lei. Intrarea se face pe bază de rezervări la adresa rezervari@colectiva.ro sau la numărul de telefon 0735869699.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite