Memoriu anti-Tudor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un meci aparent uşor, „U“ Cluj – Dinamo a fost „stricat“ de Alexandru Tudor. Victoria ardelenilor  a fost decisă după o fază controversată: în minutul 72, Delgado a comis un henţ, apoi l-a lovit cu talpa pe Diabate în abdomen, faultând în atac.

Totuşi, centralul a lăsat jocul să continue, iar Nasser a marcat nestingherit. Fluierul de final al întâlnirii a aruncat în aer banca dinamovistă. Andone i-a cerut socoteală arbitrului, cei doi având o discuţie aprinsă preţ de câteva minute pe teren. „Tudor a dus jocul pentru Cluj. Sincer, nu mă aşteptam la aşa ceva din partea lui. Practic, gazdele au revenit în avantaj pe greşeala arbitrilor", a răbufnit „Fălcosul".

Preşedintele „câinilor", Nicolae Badea, l-a acuzat şi el pe cel poreclit Brad Pitt. „Universitatea Cluj a marcat golul de 2-1 după un fault în atac, care mie, din tribună, mi s-a părut foarte clar. Oricum, au fost multe erori împotriva ambelor echipe", a explicat Badea. Şi fundaşul dinamovist Ştefan Bărboianu a comentat: „La golul doi a fost şi fault, şi henţ, nu se poate aşa ceva la acest nivel". Indignaţi de prestaţia lui Tudor, roş-albii s-au hotărât să-l reclame la Comisia Centrală a Arbitrilor.

E „coşmarul" dinamoviştilor

De-a lungul timpului, cei din „Ştefan cel Mare" au avut mai multe amintiri triste decât plăcute cu Tudor la centru. Asta mai ales atunci când vorbim despre meciuri disputate în deplasare, unde bilanţul „câinilor" e dezastruos: o victorie, patru egaluri şi nouă înfrângeri! De altfel, singurul meci câştigat de Dinamo, „afară", cu „Brad Pitt" la centru datează de acum şapte ani, 3-2 cu Rapid, în Giuleşti.

Andone renunţă la titlu şi îşi pedepseşte jucătorii

Victoria cu 4-1, etapa trecută, în faţa celor de la FCM Târgu-Mureş l-a încântat pe tehnicianul dinamovist. „Nouă puncte în următoarele trei etape şi suntem în cărţi pentru titlu", a exclamat „Fălcosul". Înfrângerea de la  Mediaş l-a „dezumflat" însă: „E greu să mai sperăm la primul loc, dar dacă vom lega trei-patru victorii, ne-am putea gândi la locul doi".

Supărat pe elevii săi, Ando a luat măsuri dure după eşecul din ultima rundă. Astfel, de la Mediaş, dinamoviştii au plecat direct spre Bucureşti, unde au ajuns în jurul orei 2.00, şi au fost cantonaţi la Săftica! „Fălcosul" a programat şi azi un antrenament, iar până miercuri, când se dispută meciul cu FC Braşov, „câinii" nu vor avea nicio zi liberă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite