Membrii legendarei trupe Scorpions au ajuns la Cluj și promit un show de zile mari la inaugurarea Cluj Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rockerii au fost surprinși de vestea că pentru concertul de mâine s-au vândut 40.000 de bilete.
Rockerii au fost surprinși de vestea că pentru concertul de mâine s-au vândut 40.000 de bilete.

Un uragan rock („Rock you like a hurricane") le promit spectatorilor prezenți, mâine seară, pe Cluj Arena membrii legendarei trupe rock Scorpions. Nemții au ajuns la Cluj și au ținut în această seară o conferință de presă la hotelul la care au fost cazați.

Membrii trupei au fost încântați de faptul că aproximativ 40.000 de fani au cumpărat bilete pentru concertul de mâine care va inaugura Cluj Arena și le-au promis acestora un show de zile mari.


Scorpions au ajuns la Cluj.

Nemților le-a plăcut cât au văzut din Cluj, în drumul lor de la aeroport la hotel, și au mărturisit că le-ar plăcea ca mâine să poată vizita orașul. „Nu știm mare lucru despre Cluj, dar suntem bucuroși că fanii vor veni să ne vadă în număr așa de mare. Abia așteptăm să vedem stadionul. Va fi o seară nebună", a spus solistul trupei, Klaus Meine. El a adăugat că speră să nu plouă mâine seară: „În ultima vreme, se pare că atragem ploaia. Însă mâine seară sper ca vremea să țină cu noi".


Klaus Meine

Seara aceasta rockerii se vor odihni și vor urmări meciul de fotbal Germania - Turcia. Oboseala vine ca urmare a programului încărcat al muzicienilor. Bunăoară, anul trecut, au susținut în jur de 100 de concerte în 25 de țări. „Ne place ceea ce facem, chiar dacă e obositor. Ne bucură că avem mulți fani tineri. Asta demonstrează că rockul nu va muri. Am decis, totuși, să ne retragem, pentru că e mai bine ca tu să-ți iei rămas bun înainte ca alții să vrea să o facă", a mărturisit Klaus Meine.

Scorpions vor inaugura, mâine seară, noul stadion al orașului, Cluj Arena.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite