Medicul din Dej acuzat de sex cu minore a fost înlocuit la cabinet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În locul medicului arestat pentru perversiuni sexuale, consultaţiile vor fi făcute de o colegă. Aceasta spune că îl compătimeşte.

Doctorul Mişca Cecilia se va ocupa de pacienţii lui Gavril Rus, medicul de familie arestat la începutul acestei săptămâni de magistraţii Judecătoriei Dej, pentru întreţinerea relaţiilor sexuale cu minore, supunerea la perversiuni sexuale şi corupere de minori.

Noi arestări în cazul şantajului sexual din Dej

Doctoriţa afirmă că nu ştia de practicile colegului şi că îl compătimeşte. „Nu ştiu nimic mai mult decât ceea ce am văzut la televizor. Am fost sunată din arest de domnul doctor şi mi-a spus că nu mai vine la serviciu. Toată lumea îl compătimeşte pentru ce i s-a întâmplat. La 61 de ani să fii arestat…”, a spus Cecilia Mişca.

Medicul a mai arătat că toţi colegii din cadrul dispensarului la care lucra Gavril Rus, îl sprijină. „Nu ştiam ce se întâmplă la el în cabinet“, a mai precizat medicul.

Medicul Gavril Rus, în vârstă de 61 de ani, a fost arestat, luni, de magistraţii Judecătoriei Dej. Anterior, acesta fusese şantajat de un alt dejean, Ştefan Moldovan, care deţinea materiale video în care o minoră îl masturba în cabinet.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite