Mediciniştii veterinari din Cluj vor face practică pe bani europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii vor face stagii de practică în străinătate
Studenţii vor face stagii de practică în străinătate

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va lansa miercuri, 7 martie, proiectul „Pregătirea Practică - Investiţie pentru Viitorii Specialişti în Agricultură", primul proiect de finanţare a practicii studenţilor USAMV Cluj.

În proiect  vor fi implicaţiî720 de studenţi ai universităţii, care vor avea posibilitatea de facă stagii de practică în 21 de unităţi de profil din Regiunea Nord-Vest.

„Participând la activităţile proiectului, studenţii devin parte a unei reţele de profesionişti - angajatori, cadre universitare, foşti şi actuali studenţi din domeniile agricultură, ingineria produselor alimentare, ingineria mediului, horticultură, peisagistică, silvicultură, zootehnie, biotehnologii, medicină veterinară - un atuu important ca viitori absolvenţi", a declarat prof. univ. dr. Doru Pamfil, managerul proiectului.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Valoarea totală a proiectului este de 2.419.771 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 2.035.879,44 lei, reprezentând 98% din valoarea totală eligibilă, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite