Meci electrizant! „U“ Jolidon a remizat cu supercampioana Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„U“ Jolidon şi Oltchim Râmnicu Vâlcea au oferit un meci superb în această seară, în Sala Sporturilor „Horia Demian“. Răsturnări de situaţie, goluri frumoase şi atmosferă incendiară. Acestea au fost ingredientele unei remize spectaculoase, 31-31

Demult nu s-au mai adunat în Sala Sporturilor „Horia Demian“ 3000 de oameni la un meci, indiferent că a fost de baschet sau handbal. De această dată, iubitorii sportului clujean au umplut până la refuz micuţa sală şi au fost alături în permanenţă de favoritele lor, care au obţinut un rezultat mare: egal cu una dintre cele mai bune echipe ale Europei. La meci au fost prezenţi şi câţiva dintre jucătorii echipei de fotbal a Universităţii Cluj, printre care Gheorghe Vasile, Florin Matache, Daniel Munteanu sau Ionuţ Boşneag. Clujencele au condus cu 3-0, iar formaţia lui Radu Voina a egalat pentru prima oară pe tabela de marcaj la 5.

Apoi, vicecampioana Europei s-a văzut condusă în permanenţă şi nu a reuşit să preia frâiele decât după pauză. După primul mitan, tabela arăta un incredibil 19-18 pentru gazde şi fanii se întrebau când a mai încasat Oltchim Râmnicu Vâlcea atâtea goluri într-o repriză, într-o partidă din campionatul intern.

Au condus pentru prima oară doar după pauză

Pauza a readus de la cabine o formaţie vâlceană mult mai determinată, care a preluat pentru prima oară conducerea la 21-20. A urmat şi cea mai mare diferenţă de goluri în favoarea vâlcencelor, trei (22-25), pentru ca formaţia lui Gheorghe Covaciu, împinsă de la spate de public, să egaleze cu un gol superb al Simonei Vintilă. Clujencele au avut din nou avantaj (26-25), când una dintre piesele de rezistenţă, Mihaela Senocico le-a dat mari emoţii coechipierelor, resimţind dureri mari la piciorul drept.

În cele din urmă a reuşit să continue jocul şi să pună în continuare umărul la acest rezultat.  Tot ea a ratat desprinderea la trei goluri, după o perioadă excelentă a echipei sale, iar Oltchimul a profitat şi a egalat la 28. De aici, a urmat cea mai frumoasă perioadă a jocului, când ambele echipe au condus simultan cu un gol, iar finalul a fost electrizant.

Senocico a egalat la 31 când mai erau şapte secunde de joc, pentru ca Pidpalova de partea cealaltă, de altfel cu o evoluţie remarcabilă, să trimită în bară în ultima secundă a meciului. 31-31 a fost scorul unei confruntări de poveste pentru formaţia clujeană, care a sărbătorit rezultatul ca pe o mare victorie.

Marcatoare “U” Jolidon: Ani-Senocico 10 goluri, Tivadar 8 , Chintoan 6, Dincă 4, Vintilă 2 şi Paraschiv 1.

Marcatoare Oltchim: Pidpalova 8 goluri, Elisei 5, Fiera şi Stanca, ambele cu câte 4 goluri, Farcău 3, Beşe, Manea, fiecare cu câte 2 reuşite, Geiger, Nechita, Ozel, toate cu câte 1 gol.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite