Meci mare la Mediaş! „U“ vrea să repete istoria din tur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 „U“ Cluj primeşte la Mediaş vizita celor de la Dinamo, echipă pe care a învins-o în tur, chiar în Ştefan cel Mare, cu 4-3. Dacă va câştiga împotriva formaţiei lui Ioan Andone, Ionuţ Badea poate fi sigur pe postul său, până la finalul campionatului

Universitatea Cluj s-a decis, în sfârşit, asupra arenei pe care să-şi dispute meciurile de pe teren propriu rămase până la finalul campionatului. După un tur la Alba-Iulia, „studenţii“ au ales Bistriţa pentru meciul cu Urziceni, pentru ca restul de cinci partide să le dispute pe arena din Mediaş, recent modernizată. Primul obstacol în calea elevilor lui Badea este Dinamo, echipă al cărei nume trezeşte orgolii şi ambiţii imense în rândul „alb-negrilor“. În tur, echipa antrenată pe atunci de Marian Pană câştiga, contrar aşteptărilor meciul din Ştefan cel Mare, scor 4-3, cu aportul decisiv al foştilor dinamovişti, transferaţi sub Feleac. Niculescu a reuşit o dublă, în timp ce Lemnaru a înscris golul trei al clujenilor. Delgado a semnat ultima reuşită a Universităţii. Diseară, un nou episod se va consuma, de data aceasta pe arena din Mediaş. 

„Dinamo nu e invincibilă“

Patronul Florian Walter i-a transmis lui Ionuţ Badea că trebuie să obţină un rezultat bun cu Dinamo, altfel postul său fiind în pericol. În cazul în care va câştiga, tehnicianul ar putea rămâne pe bancă, chiar până la finalul sezonului. Acesta este conştient de forţa „câinilor“, dar spune că echipa sa este pregătită să obţină un rezultat bun: „Dinamo e una dintre echipele bune ale campionatului şi chiar dacă Torje şi Moţi sunt suspendaţi, există jucători care să-i înlocuiască. Şi-au regăsit un echilibru, o linişte care se regăseşte pe teren, dar nu sunt invincibili şi e important să dăm totul pe teren. Sperăm ca aportul fanilor să fie esenţial şi să obţinem o victorie“.

Tehnicianul a fost completat de atacantul Machado, care nu este impresionat de victoria lui Dinamo din ultima etapă, 4-1 cu FCM Târgu Mureş. „I-am învins în tur, avem un mic avantaj.  În această săptămână am pregătit foarte bine meciul şi suntem motivaţi să învingem. Pentru mine nu contează că Dinamo a învins pe Târgu-Mureş la scor, fiecare meci este diferit”, a spus atacantul. Atmosfera din oraşul sibian se anunţă una incendiară, atât susţinătorii „Şepcilor Roşii“, cât şi cei ai lui Dinamo, anunţându-se în număr mare. Cel puţin 2000 de „U“-işti vor fi la meci, în timp ce „câinii“ vor fi în număr şi mai mare, Mediaşul fiind cu preponderenţă un oraş dinamovist.

„Câinii” vor revanşa în faţa clujenilor


Elevii lui Ioan Andone se gândesc numai la revanşă în faţa unei echipe care în tur a câştigat spectaculos în Ştefan cel Mare: „Nu ne mulţumeşte o remiză. Noi vrem să batem, acesta e obiectivul, fiindcă vrem să ne apropiem de locul 3. Sperăm chiar să dăm multe goluri, nu doar să câştigăm”,  a spus mijlocaşul dinamovist Marius Alexe. Atacantul „câinilor”, Liviu Ganea, nu renunţă să se gândească la titlu: „Cât vor mai fi şanse la titlu, o să sperăm, că aşa e omul. La locul 2 sunt şanse chiar mai mari”. Partida va începe la ora 20.30 şi va fi transmisă în direct de Gsp TV, Antena 1, postul care trebuia să transmită iniţial, preferând un film în locul meciului. Arbitri întâlnirii sunt Alexandru Tudor, Zoltan Szekely şi Vasile Marinescu.

 „Dinamo nu este o echipă invincibilă şi trebuie să dăm totul pe teren pentru un rezultat bun“
Ionuţ Badea, antrenor „U“ Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite