Meci cu grad ridicat de risc pe Cluj Arena: astăzi se joacă derby-ul Clujului, Universitatea - CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea şi CFR Cluj se întâlnesc diseară în primul „derby de Cluj" pe Cluj Arena, iar Claudiu Niculescu şi Ioan Andone sunt pentru prima dată faţă în faţă din postura de antrenori. Meciul va începe la ora 21.30, iar până acum au fost vândute peste 18.000 de bilete.

Feroviarii au nevoie de cele trei puncte ca de aer. Cu patru etape înainte de final, CFR, Vaslui, Steaua şi Rapid sunt despărţite de cinci puncte în clasament, aşa că dacă CFR-ul îşi doreşte să câştige campionatul nu-şi mai permite alţi paşi greşiti.

Războiul declaraţiilor


"Urmează un meci al întregii suflări «U»-iste, nu vreau să-l caracterizaţi ca un duel dintre mine şi Ioan Andone. Nu mă interesează statistica sau rezultatele care au fost între «U» şi CFR de-a lungul vremii. Nu cred, ci sunt sigur că putem câştiga", a spus Claudiu Niculescu, imediat după partida cu Sportul Studenţesc.

„Puteam să pierdem şi cu 7-0 cu Sportul, pe noi ne interesează doar să oprim CFR-ul din drumul spre titlu. Sunt convins că toată ţara va ţine cu noi în meciul cu CFR, toată lumea a văzut ce s-a întîmplat în ultimii ani în fotbalul românesc", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al "alb-negrilor", Felix Grigore.

Replica "feroviarilor" a venit prompt. "Câţi suporteri are "U" Cluj? Ce, e Steaua, să aibă trei milioane? Să o luăm pe plan local, că ne batem noi cu ei şi vedem cine-i mai bun şi noi să ieşim campioni. Când câştigă şi ei o dată campionatul atunci pot să vorbească", a declarat Andone.

În tur, meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea s-a încheiat cu scorul de 3-1.

Peste 300 de jandarmi vor face ordine la meci

Peste 300 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele „F.C. Universitatea Cluj" şi „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca", partida fiind caracterizată ca fiind cu grad ridicat de risc.

Şase suporteri ai echipei „F.C. Universitatea Cluj" şi trei suporteri ai echipei „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca" au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă.

Statisticile celor doi antrenori

4 trofee au cucerit împreună Niculescu şi Andone: titlul şi cupa în 2004, cupa şi supercupa în 2005, toate cu Dinamo
3 victorii, şase egaluri şi un eşec are Claudiu Niculescu pe banca lui "U" Cluj
3 victorii, un egal şi un eşec are Ioan Andone în actualul mandat la CFR Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite