Matroana de la Nana Club: "Nu era niciun bordel clandestin!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Natalia Horje a venit la Tribunal însoţită de soţul ei
Natalia Horje a venit la Tribunal însoţită de soţul ei

Natalia Horje a declarat, la ieşirea din sala de judecată, că este nevinovată şi că nu le-a obligat pe fete să se prostitueze. Următoarea şedinţă de judecată s-ar putea desfăşura cu uşile închise, deoarece părţile vătămate sunt minore.

Primul termen de judecată în dosarul de trafic de persoane, intentat pe numele Nataliei Horja, patroana fostului local Nana Club, a fost amânat, astăzi, de magistraţii Tribunalului Cluj, deoarece una dintre părţile vătămate, Victoria Ciupe, nu a fost prezentă şi nu a delegat niciun apărător în numele ei.

La ieşirea din sala de judecată, moldoveanca Natalia Horje a declarat că este nevinovată. „Nu ştiu de ce nu au venit fetele (la înfăţişarea de azi, n.r.). Nu le-am obligat (să se prostitueze, n.r.). Nu era niciun bordel clandestin. Toţi martorii declară că nu era”, a spus inculpata pe holul Tribunalului Cluj.

Următorul termen de judecată, stabilit pentru data de 20 aprilie, s-ar putea desfăşura cu uşile închise, deoarece procurorul DIICOT a solicitat ca şedinţa să fie secretizată, datorită faptului că părţile vătămate sunt minore.

Magistraţii Tribunalului Cluj s-au prorogat de această decizie, care va fi luată în ziua procesului, respectiv 20 aprilie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite