Avocatul Mateuţ despre cazul Apostu: „Cu siguranţă a început urmărirea penală pentru că s-au făcut percheziţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghiţă Mateuţ îl reprezintă şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj Radu Bica
Gheorghiţă Mateuţ îl reprezintă şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj Radu Bica

Avocatul Gheorghiţă Mateuţ, care îi reprezintă pe primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, şi pe soţia acestuia, afirmă că nu ştie amănunte despre dosarul în care cei doi sunt audiaţi la DNA Cluj, dar „cu siguranţă a început urmărirea penală pentru că s-au efectuat percheziţii".

Avocatul Gheorghiţă Mateuţ, care a sosit în această după-amiază la sediul DNA Cluj, a declarat că îi va reprezenta pe soţii Apostu, care sunt audiaţi de procurori. Mateuţ a declarat că nu ştie amănunte din dosar, dar a spus că a început, „cu siguranţă", urmărirea penală din moment ce s-au făcut percheziţii în acest caz. „Îi reprezint pe soţii Apostu, nu ştiu amănunte despre dosar, dar cu siguranţă a început urmărirea penală pentru că s-au efectuat percheziţii", a spus Mateuţ.

CITEŞTE ŞI:

Averea primarului Apostu : 2 case, un apartament, o cabană şi un Audi A4


Gheorghiţă Mateuţ îl reprezintă şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj Radu Bica, arestat pentru luare de mită. Mai multe percheziţii au avut loc, miercuri, la locuinţa primarului din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, care se afla la domiciliu. Percheziţiile au avut loc după ce acţiuni similare au fost făcute în această dimineaţă la sediul Primăriei Cluj-Napoca.

Apoi, edilul a plecat de la locuinţa sa la volanul unui autoturism, însoţit de un alt bărbat. Apostu avea o plasă şi a declarat jurnaliştilor aflaţi în faţa casei sale că „este o cercetare a DNA".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite