Cluj: Măsuri anti-gripă pe aeroportul clujean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personalul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca a fost instruit în ceea ce priveşte măsurile de prevenire a apariţiei gripei noi, iar angajaţii au primit măşti de protecţie, a declarat directorul aeroportului, David Ciceo.

Acesta a afirmat că stewardesele de pe cursele externe împart pasagerilor formulare pe care aceştia trebuie să le completeze în cazul în care prezintă simptome de răceală sau gripă.

"Pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca s-au menţinut măsurile luate la primele apariţii ale cazurilor de gripă nouă. În plus, personalul a fost instruit şi au fost distribuite măşti de protecţie. Stewardesele de pe cursele externe care ajung pe aeroportul clujean împart formulare pasagerilor pe care aceştia trebuie să le completeze dacă prezintă simptome de răceală sau gripă", a spus Ciceo, citat de Mediafax.

Directorul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca a adăugat că nu au fost instalate sisteme de termodetecţie pentru fi depistaţi pasagerii cu stări de febră deoarece acestea "nu sunt necesare".

În ultimele 24 de ore, în România s-au confirmat 26 de cazuri noi de infecţie cu gripa cu tulpină nouă AH1N1. Numărul total de cazuri confirmate este de 581, nefiind înregistrat niciun deces.

Specialiştii spun că numărul mare de cazuri confirmate în această perioadă este cauzat de pătrunderea şi răspândirea virusului AH1N1 pandemic în colectivităţile de copii şi tineri din județele Iaşi, Dolj, Prahova şi din municipiul Bucureşti.

La nivel mondial, în ultimele 24 de ore, au fost raportate 18 decese, numărul total de decese înregistrate fiind de 6.171. Au fost raportate primele decese în Austria si Croaţia.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite