Masteranzi din Belgia au vizitat USAMV Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a primit astăzi vizita a 60 de masteranzi belgieni de la Universitatea de Ştiinţe Agricole din Gembloux.

Un grup de 60 de masteranzi au vizitat azi campusul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca şi o serie de obiective ale instituţiei. „USAMV Cluj-Napoca are o relaţie îndelungată cu universitatea din Gembloux şi ne bucurăm că masteranzii din ultimul an,  anul doi, ai acestei renumite universităţi au dorit să se familiarizeze cu noutăţile din domeniu agronomiei de la noi. Le-am furnizat amănunte despre starea generală a agriculturii româneşti şi a economiei", a declarat Felix Arion, conferenţiar universitar la USAMV, gazda oaspeţilor belgieni.

Musafirii au afirmat că campusul universitar este foarte frumos. „A fost o prezentare foarte interesantă, ne bucurăm că suntem la Cluj unde vedem o universitate de top, a 5-a din ţară şi prima de profil, ceea ce nu ne poate decât bucura. Campusul USAMV este superb", a afirmat profesorul Philippe Burny, coordonatorul grupului de masteranzi.

Masteranzii se află într-o vizită de studii în marile centre universitare din ţară, Iaşi, Cluj, Braşov şi Bucureşti. Prima vizită a avut loc la Iaşi. Mâine, belgienii vor pleca spre Braşov, iar apoi la Bucureşti.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite