Maşini ciocnite în loc de ouă de zidurile Prefecturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trecătorii s-au uitaţi curioşi la maşina parcată chiar la intrarea în Prefectură Foto: Mihai Bacalu
Trecătorii s-au uitaţi curioşi la maşina parcată chiar la intrarea în Prefectură Foto: Mihai Bacalu

Două autoturisme s-au izbit violent în această dimineaţă, chiar lângă Catedrala din Piaţa Avram Iancu din Cluj.

După cum ne-a precizat Liviu Neag, directorul RATUC, accidentul a fost provocat de graba unui şofer, care a accelerat să prindă semaforul din direcţia Regionalei CFR, spre a vira la stânga spre Calea Turzii. Acesta a intrat în coliziune cu alt autoturism, care a demarat în trombă de pe Strada Cuza Vodă. În urma impactului violent, şoferul întârziat a intrat în zidurile Prefecturii, iar celălalt s-a înfipt sub un trolebuz staţionat la semaforul din faţa Palatului Administrativ.

Şansa a făcut ca să fie produse doar pagube materiale, nu şi umane. Pentru că airbagurile şi-au făcut treaba, pompierii chemaţi de urgenţă de poliţistul aflat în post la Prefectură au avut de lucru doar la extragerea şoferului vinovat, din interiorul autoturismului avariat binişor.

Pentru că nu există o minimă inerţie la funcţionarea semaforului, accidentele la această intersecţie sunt un fapt cotodian, ne-au spus gardienii de la Prefectură, obişnuiţi să solicite frecvent intervenţia specialiştilor în descarcerare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite