Martorii în dosarul „Number One“ vor fi aduşi cu mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martorii în dosarul în care omul de afaceri Călin Stoia este judecat pentru trafic de influenţă vor fi aduşi cu mandat la următorul termen de la Tribunalul Cluj.

La Tribunalul Cluj a avut loc, joi, un nou termen în dosarul în care omul de afaceri Călin Stoia este judecat pentru trafic de influenţă. Conform procurorilor DNA, Stoia a lăsat să se creadă faţă de un denunţător că are influenţă, prin intermediul unor persoane, asupra unor funcţionari publici cu atribuţii de decizie în cadrul Guvernului, pe care îi poate determina să aprobe alocarea prin hotărâre de Guvern a unei sume de bani pentru Primăria comunei Ioneşti din judeţul Vâlcea, provenită din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pe anul 2011.

La termenul de joi au fost citaţi Ioan Bujorel Bold şi Vasile Lepădatu, martori în dosar, iar avocaţii şi procurorii au solicitat aducerea acestora cu mandat, întrucât nu s-au prezentat la audieri. Judecătorul a admis cererile acestora.

Următorul termen va avea loc în 31 mai.

Ioan Bujorel Bold este cel care a declarat la DNA Cluj că Stoia i-a promis că va interveni pe lângă diferite persoane din Guvernul României pentru a obţine o sumă din fondul de rezervă al Guvernului pentru plata unei datorii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite