Marş în memoria lui Ovidiu Milaş, tânărul înecat în lacul Beliş - Fântânele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un marş în memoria tânărului care s-a înecat sâmbătă seara în lacul Beliş - Fântânele va avea loc luni, la Zalău. Acţiunea este organizată de foştii colegi de liceu ai acestuia.

Marşul va avea loc luni, la Zalău, ca un ultim omagiu din partea foştilor colegi, la rugămintea părinţilor lui Ovidiu Milaş. Astfel, foştii lui colegi se vor reuni în fosta lor sală de clasă, de la Colegiul Naţional Silvania din Zalău şi vor străbate oraşul într-un marş memorial până la locuinţa celui stins din viaţă.

Acolo vor păstra un moment de reculegere, după care vor merge merge la Biserica Sfânta Vinere, pentru a asista la o slujbă de pomenire. Ovidiu Milaş va fi înmormântat sâmbătă, în localitatea Meseşenii de Sus, din judeţul Sălaj.

Iancu Oargă şi Ovidiu Milaş şi-au pierdut viaţa sâmbăta seara, după ce hidrobicicleta cu care ieşiseră pe lacul de la Beliş-Fântânele s-a scufundat. În ambarcaţiunea cu două locuri se mai afla un al treilea student, Cătălin Pop, care a reuşit să sară în apă şi să ajungă înot la mal.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite