Cluj: Cabane de munte făcute scrum, la Mărişel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Cabane de munte făcute scrum, la Mărişel
Cluj: Cabane de munte făcute scrum, la Mărişel

Două cabane din lemn din comuna Mărişel, judeţul Cluj, au fost distruse în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pagubele fiind estimate la peste 300.000 de lei.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale şi au reuşit să stingă focul după două ore. Colonelul Dorin Ungur, adjunctul şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, a declarat că suprafaţa de intervenţie a fost mare, cabanele fiind în zona de munte, iar sursele de alimentare cu apă limitate.

Potrivit Mediafax, din primele cercetări rezultă că incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit la una din cele două cabane, aflate una lângă alta.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit la o cabană aflată în construcţie, în care dormeau doi muncitori, şi s-a extins spre cabana învecinată, gata construită şi mobilată. Cei doi muncitori nu au fost răniţi, dar cabanele au fost distruse.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite