Marişca, pe prima poziţie în Raliul Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajul Napoca Rally Academy, format din piloţii Bogdan Marişca şi Sebastian Itu, au terminat Raliul Clujului Mobil 1, pe prima treaptă a podiumului.

Proba de sâmbătă din cadrul Raliului Clujului a fost câştigată de clujeanul Bogdan Marişca, după ce vineri, pilotul a terminat cursa abia pe poziţia a cincea.

Tot ieri, Marişca şi Itu au reuşit să obţină cel mai bun timp la a doua trecere pe proba specială Tarniţa, distanţându-se în clasamentul general provizoriu la 42,6 secunde de al doilea clasat.

 „A fost o victorie frumoasă, muncită. Am ales bine cauciucurile pentru prima buclă, în care am şi atacat. Am avut şansa ca adversarii noştri să nu aleagă pneurile la fel de bine, mă refer în special la Gergo Szabo, şi, când am văzut ecarturile după prima buclă am ştiut că avem şanse la primul loc“, a declarat Bogdan Marişca .

Cu acest rezultat, pilotul Napoca Rally Academy acumulează 77 de puncte în clasamentul general al Campionatului Naţional de Raliuri al României, cu  19 mai multe faţă de următorul clasat.

Din cauza unei defecţiuni, Tempesta şi Dorin Pulpea s-au văzut nevoit să abandoneze, ieri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite