Marian Pană: „Numai rezultatele mă vor ţine la echipă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Universităţii Cluj, Marian Pană, este tot mai contestat de suporteri şi are nevoie de un rezultat favorabil vineri cu Vasluiul, pentru a rămâne în funcţie

Universitatea Cluj va primi vineri vizita celor de la FC Vaslui, pe stadionul „Cetate“ din Alba Iulia. Fără punct în primele două etape, elevii lui Pană simt o presiune în plus după protestele suporterilor, care l-au înjurat pe managerul general atât la antrenamentul de luni, cât şi la cel de aseară. Pană a discutat cu ei şi le-a cerut să aibă răbdare în ceea ce priveşte rezultatele.

„La orice echipă e presiune, dar adevăraţii suporteri vor veni la stadion de fiecare dată. Dacă pierzi meci după meci, normal că e o mare problemă, dar acum, după numai două etape, nu cred că e cazul să dramatizăm. În mare, am un unsprezece în cap pentru meciul cu Vasluiul, dar mai am timp să mă decid. Şi ei sunt sunt presiune, vom avea un meci greu, dar aştept o reacţie pozitivă din partea băieţilor“, a declarat astăzi tehnicianul.

De asemenea, acesta a comentat ieşirea suporterilor şi spune că este conştient că numai dacă va avea rezultate va rămâne antrenorul Universităţii: „Pe orice om l-ar deranja dacă ar fi înjurat. Sunt dispus să vorbesc cu ei, dar nu pot să accept orice. Eu sunt conştient că numai rezultatele mă vor ţine aici, asta e viaţa antrenorului“, a declarat acesta. Meciul de vineri, dintre „U“ Cluj şi Vaslui va începe la ora 18.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite