Marian Pană: „E greu să sudezi echipa, dar nu avem voie să ne plângem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj, alături de Steaua, a transferat cei mai mulţi fotbalişti în această vară. Deşi este conştient că este greu să omogenizezi lotul după 14 transferuri noi, managerul Marian Pană spune că va face tot posibilul pentru a reuşi

Florian Walter a transferat până în acest moment 14 fotbalişti noi, pentru Liga I, unde echipa a promovat din nou, după o absenţă de doi ani. Pană are dificila misiune de a forma un lot omogen, dar spune că este mulţumit de campania de transferuri şi va munci împreună cu jucătorii pentru a face performanţă:

„Sunt foarte mulţumit că am reuşit să mai aducem trei jucători valoroşi. Cu siguranţă Steaua este o echipă mult mai bine organizată după meciul cu Steaua, şi trebuie să muncim pentru un rezultat bun. Claudiu Niculescu poate fi asul din mânescă în meciul de duminică.

Este greu să sudezi o echipă, dar nu avem voie să ne plângem, dacă am venit aici trebuie să muncim. Machado are o problemă mică, sperăm să nu fie nimic grav şi să-l putem folosi. Vorbesc tot timpul cu domnul Walter, este alături de noi, ne sprijină şi noi încercăm să răspundem cu aceaşi monedă“, a declarat acesta, cu trei zile înainte de primul meci din campionat, care va avea loc duminică, la Alba-Iulia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite