Marian Pană: „Avem un avantaj în meciul cu Craiova“. Vezi care este atuul clujenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a plecat astăzi spre Craiova, unde va pregăti partida de vineri, din cadrul etapei a X-a. Tehnicianul Marian Pană a declarat pentru site-ul oficial al clubului că echipa sa pornește cu un mic avantaj.

Am urmărit Craiova, joacă un fotbal bun, au forţă şi un moral ridicat după ultima victorie, 4-1 la Târgu-Mureş. Ne aşteptăm la un stadion plin. Ne mulţumim şi cu un rezultat de egalitate, dar asta nu înseamnă că vom juca la egal. Am jucat cu Steaua în prima etapă, consider că este un avantaj pentru că am văzut stilul de joc a lui Victor Piţurcă“, a precizat Marian Pană, antrenorul „șepcilor roșii“.

Şi jucătorii se gândesc doar la un rezultat pozitiv în meciul de vineri din Bănie.

Mergem să câştigăm la Craiova. Ne interesează doar acest meci, nu ne gândim încă la Brăneşti. E foarte important să nu pierdem, dar vom încerca să câştigăm. Ne interesează mai puţin ce s-a schimbat la Craiova, şi mai mult ce facem noi", a spus Valentin Lemnaru, completat de Sebastian Huţan: „Craiova evoluează bine în ultima perioadă, dar şi noi o facem la fel. Mergem acolo să nu pierdem".

Partidă dintre Universitatea Craiova şi Universitatea Cluj se va dispută vineri, de la ora 18.30, pe stadionul "Ion Oblemenco".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite