“Mărgelatu” a venit călare la inaugurarea cinematografului "Florin Piersic" (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul şi îndrăgitul actor Florin Piersic, îmbrăcat întocmai ca personajul Mărgelatu, căruia i-a dat viaţă pe peliculă,  a venit călare la inaugurarea Cinematografului “Florin Piersic”, fost “Republica”. Autorităţile l-au serbat cu focuri de artificii.

Piersic a încălecat pe un cal de tracţiune care l-a adus până în faţa cinematografului, pe acodurile melodiei din filmul Mărgelatu. Acolo a salutat publicul venit să îl vadă, în jur de 1000 de persoane. După ce a pozat în faţa fotografilor şi cameramanilor, fie amatori, fie profesionişti, Florin Piersic a descălecat, apoi a mai stat să fie fotografiat şi filmat împreună cu soţia sa, Ana Piersic.

Apoi a adresat câteva cuvinte celor veniţi să îl vadă şi să îi ureze “La multi ani”, pentru ziua sa de naştere care va fi mâine.

Florin Piersic a dezvelit sigla cinematografului care de astăzi îi poartă numele. "Să nu credeţi că este cinematograful meu. Dar măcar eu nu o să plătesc bilet la intrare", a glumit actorul.

image


Supriza făcută de autorităţi au fost focurile de artificii de câteva minute oferite cu ocazia inaugurării cinematografului, dar şi pentru ziua de naştere a actorului.

A urmat, apoi, proiecţia unor selecţii din filmele pe care Florin Piersic le-a făcut în cariera sa. Patru dintre filmele sale vor putea fi văzute de mâine la Cinematograful "Florin Piersic".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite