Iaşiul îşi va apăra trofeul în marea finală a Campionatului de Minifotbal, la ora 19.30

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, la baza sportivă „Unirea“ a avut loc prima semifinală a Turneului Naţional al Campionatelor de Minifotbal - Liga Bergenbier, care se desfăşoară între 8-11 iulie 2010. Partida a reunit campioana en-titre, Magic Pizza Iaşi şi Avantaje Deva. Moldovenii s-au calificat în semifinale, după un meci dificil

Magic Pizza Iaşi s-a calificat în ultimul act al turneului, după ce a trecut în semifinale de formaţia deveană, scor 2-1, dar per ansamblu echipa moldoveană a avut parte de un turneu dificil.

În primul meci, cu Chivu la lovitura de start, ieşenii au câştigat cu 7-1 meciul din grupă împotriva celor de la Dinamo Drobeta Turnu Severin, scor 7-1, iar apoi au pierdut cu 3-4 meciul cu Old Boys Craiova, pentru ca în ultima partidă din grupă să învingă cu 1-0 pe Tofan Sport Bacău.

În optimi, echipa antrenată de Dan Cojocaru a învins formaţia Lin & Ema Alba Iulia cu 4-2, pentru ca în sferturi să treacă de Power Satu Mare cu scorul de 2-1. Astfel, campioana este în fericita postură de a-şi apăra titlul în finala mare, care se va disputa cu învingătorii dintre Macro Grup Zalău şi Old Boys Craiova.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite