Marcel Wainblat devine consilier judeţean după demisia lui Traian Cuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locul lui Traian Cuc în Consiliul Judeţean Cluj va fi ocupat de Marcel Wainblat, primul supleant de pe listele de candidaţi ai PSD.

Marcel Wainblat a fost confirmat de Organizaţia judeţeană a PSD printr-o adresă din 11 noiembrie, care a fost analizată şi aprobată în Comisia de validare a Consiliului Judeţean Cluj.

Proiectul de hotărâre privind numirea lui Marcel Wainblat în postul rămas vacant va fi discutat în viitoarea şedinţă a Consiliului Judeţean.

Consilierul Traian Cuc, ales pe listele PSD, şi-a dat demisia din funcţia de consilier în data de 8 noiembrie, după ce a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate.

Potrivit ANI, Traian Cuc se afla în incompatibilitate întrucât o firmă la care soţia acestuia este asociat şi administrator ar fi încheiat un contract cu Consiliul Judeţean. Firma Gentilia Construct SRL a încheiat un contract cu Consiliul Judeţean Cluj pentru amenajarea drumului de acces la gospodăria de apă din localitatea Cămăraşu. "În cadrul acestei societăţi, soţia domnului Cuc exercită atât calitatea de asociat, cât şi cea de administrator începând cu data de 16 octombrie 2007", se arăta în documentele ANI.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite