Marcel Ţenter spune că echipa nu se află în cea mai bună situaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţenter îşi îndeamnă echipa la concentrare
Ţenter îşi îndeamnă echipa la concentrare

Baschetbaliştii de la „U“ Mobitelco vor primi sâmbătă, de la ora 17.00, vizita campioanei în exerciţiu, CSU Ploieşti, în derbyul etapei a 24-a. Tehnicianul Marcel Ţenter spune că victoria va fi obţinută de echipa mai rutinată, care se va concentra mai bine în unele momente

Rivalitatea dintre echipa clujeană şi CSU Ploieşti este binecunoscută, iar în acest an partidele directe sunt de o însemnătate aparte. Ambele se luptă pentru titlul naţional, iar o clasare cât mai bună la finalul sezonului regulat ar facilita acest lucru. „Alb-negrii“ vin după o înfrângere la Oradea şi vor să demonstreze că partida aceea a fost doar un accident.

"Meciul de sâmbătă e o încercare, cu o echipă de top din baschetul românesc.Va fi o confruntare între două apărări foarte puternice, un meci extrem de fizic şi cred că cine va fi mai rutinat şi mai concentrat în momente critice, va câştiga. Nu suntem în cea mai bună situaţie. Vine un jucător nou - Rob Thomson - care nu cunoaşte sistemul nostru defensiv, David Lawrence este incert, iar despre americanul Kyndall Dykes e prea devreme să ne pronunţăm, daca îl va putea înlocui pe David. După duşul rece de la Oradea, care a demonstrat că nu e de ajuns să fim pe teren pentru a câştiga un meci, sper să fim cu toţii atenţi la ora jocului", a declarat Ţenter. Tehnicianul a fost completat de Branco Cuic, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei:

"Pentru noi, orice joc cu Ploieşti este important, ştie toată lumea ce înseamnă pentru ambele echipe. Suntem obligaţi să lăsăm în urmă meciurile pierdute în finala CEBL şi la Oradea şi să ne concentrăm pe meciul de sâmbătă. Antrenorii au lucrat cu noi la greşelile pe care le-am făcut şi sperăm să îndreptăm tot ce e nevoie. Dacă nu ne vom concentra şi nu vom respecta ce avem de facut, putem pierde, la fel de bine cum putem şi bate pe oricine în acest sezon", a spus jucătorul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite