Maraton de zece ore la Balul Operei (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul a început cu arii celebre din opere Foto: Lorand Vakarcs
Spectacolul a început cu arii celebre din opere Foto: Lorand Vakarcs

Câţiva zeci de spectatori au rezistat până la ora 4.00 dimineaţa, la cea mai lungă dintre cele 15 ediţii ale principalului eveniment monden clujean din acest an.

Din cauza unei pene de curent, primarul Sorin Apostu sau directorul Bechtel, Mike Swinford, au fost nevoiţi să aştepte în faţa clădirii Teatrului şi Operei vreme de peste o jumătate de oră. Organizatori s-au confruntat cu o pană de curent, cu puţin înainte de venirea invitaţilor de onoare. Intervenţia angajaţilor de la Electrica a rezolvat problema, dar numai după 40 de minute de întuneric.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA BALUL OPEREI 2010

Spectacolul a mai avut o mică întârziere, din cauza unui interviu realizat de TVR în foaier cu amfitrioana balului, Corina Chiriac. Spectacolul de operă, cu arii având ca tematică dragostea, a început la ora 20.00, sub bagheta dirijorului Adrian Morar, în concepţia regizorală a lui Emil Strugaru.


Paradă la miezul nopţii


Calitatea invitaţilor a compensat lungirea unor momente, legate de transmiterea mesajelor prin telefon sau presă, cum au fost cele ale istoricului Gheorge Bodea sau ale scriitorului Dumitru Radu Popescu. Recitalul corului Voci Transilvane a oferit un repertoriu internaţional publicului invitat la un pahar de şampanie. Parada modei a demarat doar la miezul nopţii, când colecţiile studenţilor de la Universitatea de Artă şi Design, dar şi ale unor creatori cunoscuţi sau case de modă, precum Julia Kontogruni, Lany’s sau Alina Botea au încântat spectatorii rămaşi în sală. Cele mai întântătoare manechine au primit distincţii din partea agenţiei Transilvania Fashion.


În jurul orei 1.00, Corina Chiriac a rememorat cântecele sale de glorie, dar şi pe cele de pe noul ei CD, „O rochie de mireasă”. Oboseala a marcat-o pe amfitrioană, care a şi părăsit apoi sala, însoţită de colegul de prezentare, Rareş Bogdan.


Irinel a rezistat eroic

Bufetul din jurul orei 2, cu delicatese precum purcel la tavă, a prefaţat recitalurile extraordinare ale invitaţilor, moldoveanca Natalia Barbu, Linda Teodosiu şi Irvin Doomes. Aceştia s-au completat şi secondat reciproc, spre deliciul ultimilor spectatori rămaaşi în sală, care au păşit pe scenă, sub privirea atentă a saxofonistului Flavius Teodosiu, indisponibil pentru propriul recital.


Printre cei mai rezistenţi spectatori s-a numărat şi miliardarul Irinel Columbeanu, sosit singur la Cluj. Alături de el, şi Vasile Onacă, patronul firmei Oncos, a rămas până spre final.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite