Maraton de filme „verzi” la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinefilii clujeni pot urmări în acest weekend 24 de filme despre natură şi probleme ecologice precum lipsa apei, defrişări, poluare, încălzire globală şi crime împotriva mediului în cadrul Festivalului de film „Planet Report”, care a debutat ieri la Cluj.

În această seară, de la ora 21.30, la Cinema Victoria va rula filmul american Fuel, film ce tratează călătoria de 11 ani în jurul lumii a lui Josh Tickell în încercarea de a găsi soluții dependenței de petrol a Statelor Unite ale Americii.

De la ora 22.00, în curtea Muzeului de Artă cinefilii clujeni vor urmări proiecţia filmului britanic „Era prostiei” care tratează cum va arată lumea devastată din cauza oamenilor în 2055. Printre filmele care vor rula în acest weekend în cadrul Festivalului „Planet Report” se numără Vine soarele (Olanda 2008), Viaţa de vânzare (Grecia 2009), Războiul energiei (Olanda 2006) sau Migratorii aerului (Franţa 2002).

Festivalul se desfăşoară până în 27 iunie la Cinema Victoria, cafeneaua Insomnia şi în curtea Muzeului de Artă. Intrarea la toate proiecţiile este gratuită.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite