Maraton de concerte live cu artişti „VIP”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai bine cotaţi artişti din showbizul mioritic vor concerta în acest weekend la Cluj.

Alex, Zdob şi Zdub, Paraziţii, Vank, DJ Sava şi Raluk sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena amplasată pe platoul Sălii Sporturilor, în cadrul celor trei zile ale Napoca Music Event.

Studenţii clujeni vor avea parte în acest weekend de trei zile de muzică live, cu ocazia celei de-a şasea ediţii a Napoca Music Event, festival organizat de Consorţiul Organizaţiilor Studenţeşti. Festivalul reprezintă ultimul eveniment organizat în cadrul Lunii Studentului Clujean, în care au fost implicate peste 20 de organizaţii studenţeşti.

Trupe de renume, la Cluj

„Studenţii au avut parte de o lună plină de evenimente făcute de studenţi, pentru studenţi. Ne-am consultat cu studenţii, însă, pentru a afla ce trupe ar dori să asculte”, a declarat Bogdan Buta, preşedintele Consorţiului Organizaţiilor Studenţeşti. Napoca Music Event va debuta în această seară, de la ora 19.00, pe platoul Sălii Sporturilor, când clujenii vor avea parte de un melanj muzical, de la rock, la reggae  sau hip-hop. Pe scenă vor urca trupe precum 5 Alive, Grimus, Camuflaj, iar seara va fi încheiată de un hip-hoperii de la Paraziţii. Distracţia continuă şi mâine când invitaţii speciali vor fi rockerii de la Heavy Days, Audiogram, Alex Velea şi Vank.

20.000 de euro pentru distracţia live

Festivalul se va încheia duminică, când atmosfera pe platoul Sălii Sporturilor va fi întreţinută de Blood Print, Cristian Daniel, DJ Sava şi Raluk, dar şi moldovenii de la Zdob şi Zdub. Potrivit lui Buta, costurile concertelor se ridică la suma de 20.000 de euro. Zilnic, între orele 14.00 – 19.00, clujenii vor avea parte de concerte cu artişti şi ansambluri de muzică populară.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite