Cluj: Maraton de mountainbike la Gilău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Maraton de mountainbike la Gilău
Cluj: Maraton de mountainbike la Gilău

Clubul Sportiv Maros organizează în acest sfârşit de săptămână cea de-a treia ediţie a maratonului „Maros MTB Marathon” din Munţii Gilăului. Cele două trasee, de 50 şi 80 de kilometri, vor fi luate cu asalt de peste 300 de concurenţi.

Până ieri, la categoria veterani/masters 36+ s-au înscris 11 concurenţi pentru traseul de 80 de km şi 40 de concurenţi pentru traseul de 50 de km.  Înscrierile se mai pot face sâmbătă şi duminică dimineaţa, la locul startului, până la ora 9.30.

Competiţie cu tradiţie

La concurs vor participa şi circa 30 de concurente, 26 de clujene peste vârsta de 14 ani vor participa la traseul de 50 de km şi doar patru concurente de peste 18 ani, la traseul de 80 de km. 157 de bărbaţi cu vârsta între 19 şi 35 de ani vor participa la traseul scurt, iar 52 de biciclişti se vor întrece la traseul lung.

Nu lipseşte şi categoria juniori, unde s-au înscris 25 de concurenţi de peste 14 ani, care se vor întrece pe cei 50 de km.

Startul, la toate categoriile, se va da la ora 10.00 în spatele Motelului Gilău, lângă terenul de fotbal. Premierea este programată în seara zilei de concurs, la ora 18.00. Taxa de înscriere pentru concurs a fost de 50 de lei.


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite