Mandorlini vrea să-l recâştige pe Bud. Îl titularizează cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul ardelenilor Cristi Bud (25 de ani) este în continuare afectat de faptul că n-a fost inclus pe lista înaintată de conducerea clubului la UEFA cu jucătorii pe care-i va folosi CFR în Liga Campionilor.

Antrenorul Andrea Mandorlini a sesizat starea proastă a jucătorului şi a discutat cu acesta în particular. Italianul i-a explicat motivele pentru care nu l-a inclus în planurile sale. Chiar şi în aceste condiţii, Bud n-a reuşit să treacă peste acest episod, fapt reliefat şi prin prestaţiile sale de la antrenamente.

„Cristi nu se mai poate concentra la fel cum o făcea înainte şi asta e deranjant atât pentru el ca fotbalist, cât şi pentru antrenori. Şi aşa traversa o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte forma sportivă, acum asta l-a dat total peste cap. Ştie şi el că nu dă tot ce poate, dar îi e greu să rămână  mereu focusat pe ceea ce are de făcut", ne-a spus un apropiat al fotbalistului.

Pentru a-i ridica moralul, Mandorlini se gândeşte să-i ofere o nouă şansă fotbalistului, chiar vineri la meciul din Giuleşti cu Rapid. Bud, care va fi titular, profită şi de absenţele lui Yssouf Kone şi a lui Bjelanovici, în continuare accidentaţi.

Bud ar putea pleca de la CFR la Gaz Metan, FCM Târgu Mureş sau Astra, echipe care-l vor împrumut până la iarnă. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite