Mandorlini va mai renunţa la doi jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi este un obişnuit al meciurilor de Champions League, Kone nu are oferte
Deşi este un obişnuit al meciurilor de Champions League, Kone nu are oferte

Nei şi Yssouf Kone sunt numele importante care au şanse mari să plece de la CFR Cluj după al doilea cantonament al iernii. Paszkany încă aşteaptă o ofertă pentru Kone, în timp ce Nei este dorit cu insistenţă la Alba-Iulia, sub formă de împrumut

Lotul CFR-ului nu este încă definitivat pentru returul campionatului, pe care echipa lui Mandorlini îl începe de pe prima treaptă a clasamentului. Până acum, la capitolul veniri apar doar numele lui Nicolae Dică, Cristian Bud şi Kasali Casal, în condiţiile în care au plecat Leao, Flores şi Mara, iar Boroştean este foarte aproape de a-i urma.

Mai mult, Casal nu va fi păstrat în lot, decât în cazul în care-l va impresiona pe Mandorlini în cantonamentul care va începe mâine. Nigerianul venit de la Swindon Town nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor în primul stagiu de pregătire, motiv pentru care şefii se gândesc să nu-l reţină în lot.

Nu-l vrea nimeni pe Kone

Yssouf Kone se află în cea mai grea perioadă a carierei sale la CFR Cluj. Deşi în 2008, când a semnat cu CFR, era considerat un transfer care va face senzaţie în campionatul românesc, Kone nu a reuşit să-l mulţumească pe patronul Arpad Paszkany. Mai mulţi oameni de fotbal au declarat că ivorianul care joacă pentru naţionala statului Burkina Faso este unul dintre cei mai buni atacanţi care au evoluat vreodată în România, omul cu banii din Gruia nu a fost de acord cu acest lucru.

Surse apropiate acestuia ne-au dezvăluit că principalul motiv pentru care vrea să scape de fotbalist este caracterul acestuia, neagreat de vestiar. Kone este un tip nonconformist, uneori arogant, lucruri de care s-au plâns colegii săi. Mai mult, salariul său, de 350.000 de euro, este considerat uriaş în raport cu prestaţia din teren, coroborată cu o viaţă extrasportivă intensă. Totuşi, până în prezent, nicio formaţie nu şi-a arătat interesul pentru un transfer al lui Kone, lucru confirmat de impresarul acestuia, Alfred Obrou, în presa din Franţa.

Nei, la Alba-Iulia

Atacantul brazilian Claudinei Alexandre Aparecido este dorit de conducerea Unirii Alba-Iulia, iar decizia finală în privinţa unui împrumut va fi luată după al doilea stagiu de pregătire din Antalya. Nei a dezamăgit la CFR Cluj, deşi atât Antonio Conceicao, cât şi Andrea Mandorlini, s-au bazat pe serviciile sale în turul campionatului.

După primul cantonament, Mandorlini a anunţat conducerea că ar fi dispus să renunţe la serviciile sale, iar pe fir a intrat echipa din „Cetate“.Conducerea a avut o primă discuţie cu cei de la Cluj în  legătură cu un eventual împrumut, iar şansele ca acesta să se concretizeze sunt destul de mari.


„Am avut o primă discuţie cu cei de la CFR Cluj despre un împrumut al lui Nei”
Marian Sarmeş, membru CA Unirea Alba-Iulia




Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite