Mandorlini se teme de Wesley

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat astăzi, că cel mai periculos jucător al formaţiei FC Vaslui, pe care clujenii o vor întâlni mâine, la ora 18.00, este brazilianul Wesley Lopez

CFR Cluj se va deplasa astăzi la Vaslui, unde va întâlni o echipă care a înregistrat şapte victorii consecutive în mandatul noului tehnician, Marius Lăcătuş. Aflată pe locul secund în clasament, după victoria Rapidului, cu Gaz Metan Mediaş, CFR are nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne în cursa pentru titlul de campioană. Mandorlini a lăudat performanţele echipei vasluiene şi a declarat că locul din clasament vorbeşte despre valoarea echipei:

„Vasluiul este acolo sus, în top, iar rezultatele vorbesc de la sine. Au în componenţă mulţi jucători foarte ofensivi, iar Wesley este un fotbalist foarte bun. Noi vom încerca să câştigăm , pentru a rămâne pe primul loc”. De asemenea, italianul a vorbit despre faptul că a rămas surprins în urma războiului declaraţiilor de după meciul cu Universitatea Craiova:

„Nu sunt obişnuit cu astfel de reacţii, precum cele de după meciul cu Craiova. De multe ori se recurge la astfel de acuzaţii pentru a atrage atenţia de la alte lucruri. Noi am jucat cu un om mai puţin timp de 60 de minute. În Italia nu se ajunge la astfel de polemici, deşi părerile sunt împărţite şi acolo”, a declarat tehnicianul.  Partida de mâine va fi transmisă în direct de Digi Sport.
 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite