Mandorlini rămâne pentru că nu vrea nimeni să preia echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi nu a obţinut decât o remiză pe teren propriu cu Dinamo, la CFR s-a instaurat pentru moment liniştea, patronul dând asigurări că postul lui Mandorlini nu este în pericol

Andrea Mandorlini se află în postura ingrată a antrenorului care este păstrat în funcţie doar pentru că deocamdată nu i s-a găsit înlocuitor. Imediat după meciul cu Dinamo, finanţatorul Arpad Paszkany a acordat declaraţii prin care îşi exprima suportul pentru italian, la fel cum se întâmpla de fiecare dată când pregătea înlocuirea antrenorului.

Omul cu banii din Gruia a negat toate zvonurile potrivit cărora ar fi fost la Paris pentru a negocia cu Ladislau Boloni. „În viaţa mea nu am discutat cu Laci Boloni, deşi îl respect foarte mult pentru ceea ce a realizat în carieră. Nu este nimic adevărat, pot să vă spun doar că Iuliu Mureşan a fost la Paris pentru a încheia o colaborare cu un club din Brazilia.

Mandorlini nu pleacă, va fi linişte în următoare săptămână la CFR. A înţeles şi el că a greşit, iar acum am jucat mult mai bine“, a spus acesta. De fapt, conform unor surse, săptămâna trecută cei doi au căutat disperaţi un tehnician, dar nciciunul nu a fost de acord să preia echipa în acest moment.

Şi Protasov a spus „nu“ deocamdată

Boloni a fost principala ţintă a conducerii, Paszkany fiind un admirator al tehnicianului. După o întâlnire de câteva ore la Paris, acesta a cerut un timp de gândire de două săptămâni, pentru a discuta cu familia şi să se decidă, deoarece mai are două oferte din Franţa. Cum patronul nu-şi poate permite luxul să aştepte atât de mult, s-a reorientat pentru moment. Oleg Protasov, antrenor care a pregătit Steaua în trecut şi a făcut-o cu succes, l-a impresionat pe Arpad Paszkany.

Acesta şi-l doreşte cu insistenţă pe ucrainean, motiv pentru care l-a contactat la începutul săptămânii, conform unor surse. Tehnicianul a respins propunerea, pe motiv că are un angajament cu ruşii de la FC Rostov, iar campionatul urma să debuteze în weekend-ul trecut. Acesta şi-a luat, însă, o măsură de precauţie, promiţând că pe viitor orice este posibil. În aceste condiţii, cea mai viabilă soluţie pare să fie cea a unui alt tehnician italian.

Giuseppe Materazzi, care nu s-a înţeles la bani cu cei de la Alba-Iulia a fost consultat pentru a propune un nume din „Cizmă“, iar acesta şi-a oferit sprijinul. Mulţumit de jocul din meciul cu Dinamo, pentru moment Paszkany i-a mai dat o şansă tehnicianului, dar mâine, la Mediaş, italianul nu are altă variantă decât victoria. 

„Nu m-am gândit nicio clipă să schimb antrenorul şi nu e adevărat că are o clauză mare de reziliere“
Arpad Paszkany, patron CFR Cluj

Deac a primit trei etape de suspendare

Mijlocaşul Ciprian Deac, care a a avut o intrare violentă, cu cotul la dinamovistul Pulhac în meciul de sâmbătă, a primit o suspendare de trei etape din partea Comisiei de Disciplină. În schimb, Yssouf Kone, care i-a provocat o fractură dinamovistului Dragoş Grigore, a scăpat fără sancţiune, deşi dinamoviştii au cerut insistent acest lucru.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite