Mandorlini nu va conta pe Yssouf Kone mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără Traore, suspendat pentru cartonaşul roşu primit în meciul din Cupa României, cu Universitatea Craiova şi Kone, nepregătit fizic, Didi are şanse mari de a fi titularizat în partida de mâine, cu FC Vaslui

Antrenorul italian al celor de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini, nu va putea conta pe atacantul Yssouf Kone în partida de mâine, cu FC Vaslui, din cadrul etapei a 14-a a Ligii I. Deşi a reluat antrenamentele de o săptămână, ivorianul este în urmă cu pregătirea fizică, iar tehnicianul nu vrea să rişte o eventuală recidivă la accidentarea pe care atacantul a suferit-o în primul meci din Europa League, cu FC Copenhaga, întâlnire în care clujenii au obţinut singura victorie de până acum în cupele europene.

Kone s-a pregătit normal întreaga săptămână, dar s-a plâns de faptul că nu poate juca 90 de minute şi evită să forţeze revenirea, pentru a nu se reaccidenta. În condiţiile în care şi Traore este suspendat, după cartonaşul roşu primit în meciul din Cupa României, Didi are şanse mari de a fi titularizat în linia de atac, unde va forma cuplu cu Nei. Partida de la Vaslui va începe la ora 18.00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite