Mandorlini îl respectă pe Andone, dar numai victoria îl mulţumeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj joacă în această seară, pe teren propriu, împotriva echipei Rapid, în cel mai tare meci al etapei a 27-a din Liga I. Ambii tehnicieni au declarat că sunt pregătiţi să obţină victoria

Ardelenii ţintesc victoria pentru a mai face un pas spre titlu, în timp ce pentru giuleşteni un succes în Gruia este vital pentru a mai spera la un loc de Liga Europa. „Fără aceste trei puncte, obiectivul meu este greu de realizat. Trebuie să batem la Cluj, altă soluţie nu avem“, a spus Ioan Andone, antrenorul Rapidului.

Rapidiştii vor fi mai motivaţi

Andrea Mandorlini îşi doreşte cu orice preţ ca echipa sa să continue parcursul bun din ultima perioadă şi să învingă Rapidul în această seară. Italianul consideră că decizia de ieri a Comisiei de Recurs din cadrul FRF, potrivit căreia giuleştenii au piedut la „masa verde“ partida câştigată pe teren cu FC Timişoara, deoarece au folosit doi fotbalişti fără drept de joc, îi va motiva pe aceştia:

„Sunt convins că vor veni mult mai motivaţi, deoarece nu le convine că au pierdut acele puncte. Îl respect pe Andone pentru ceea ce a reuşit aici. Ştiu că a fost demis după ce a luat eventul, dar nu vreau să comentez acest lucru. Vom avea un meci dificil, pe care trebuie să-l câştigăm“, a declarat acesta. Meciul, care va începe la ora 21.30 şi va fi transmis în direct de Digi Sport, va fi condus la centru de Robert Dumitru, ajutat la cele două tuşe de Adrian Vidan şi Dorin Mudura.



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite