Mandorlini: „Am o relaţie superbă cu Yssouf Kone, dar nu mă voi opune plecării sale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a dezminţit zvonurile potrivit cărora se află într-un conflict deschis cu atacantul Yssouf Kone, motiv pentru care ivorianul şi-ar dori cu orice preţ să părăsească gruparea din Gruia

Kone se va despărţi în această vară de CFR Cluj. Acest lucru este tot mai sigur, mai ales că fotbalistul, enervat că nu va fi titular în Supercupa împotriva Urziceniului, a părăsit stadionul şi a urmărit meciul de acasă, din faţa televizorului. Mandorlini nu pare să mai conteze pe serviciile sale în noua ediţie de campionat, iar italianul a recunoscut că nu-i va bloca acestuia drumul spre o altă echipă:

„Am un rapport excelent cu Yssouf, el este un mare jucător. Între noi nu a fost niciun fel de ceartă, nu cunosc motivul pentru care a plecat de la stadion înaintea Supercupei. I-am spus personal înainte de meci că nu voi conta pe el şi a înţeles. Eu nu stau în calea vieţii lui, a carierei sale. Nu mă voi opune în cazul în care va veni o ofetă convenabilă pentru club şi pentru el“, a declarat astăzi antrenorul.

Kone mai are doar un an de contract cu CFR Cluj, iar dacă CFR nu-l va vinde în această vară, acesta va putea părăsi echipa gratis, intrând din iarnă în ultimele şale luni de contract. CFR ar dori să evite acest lucru, motiv pentru care este dispusă să dea curs uneia dintre ofertele venite din Rusia, sau celei de la Valui, unde Adrian Porumboiu şi l-ar dori pe ivorianul care evoluează pentru naţionala statului Burkina Fasso.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite