Cluj: Mandorlini nu ar refuza naţionala României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul CFR-ului, Andrea Mandorlini, a declarat că nu ar refuza o eventuală ofertă venită din partea Federaţiei Române de Fotbal, pentru a prelua naţionala

Deşi nu a debutat încă pe banca tehnică a CFR-ului, Andrea Mandorlini este deschis oricărei provocări de a antrena în România. Ca discipol al lui Giovanni Trapatonni, acesta nu ar refuza o provocare ca selecţioner:

„Trapattoni este un exemplu de urmat atât pentru mine, cât şi pentru alţi antrenori. E un model, am învăţat foarte multe de la el şi bineînţeles că visăm cu toţii să avem o carieră asemănătoare lui. Eu sunt deschis la absolut orice, de ce nu şi la naţionala României”, a surprins acesta la conferinţa de presă de astăzi.

De asemenea, italianul a dezvăluit şi faptul că din partea conducerii nu i s-a cerut să califice echipa în şaisprezecimile Europa League, dar va face tot posibilul să profite de şansele matematice pe care le are: „E foarte greu să ne mai calificăm şi nu mi s-a cerut asta din partea conducerii, dar atâta timp cât există vreo şansă, o vom trata ca atare.”


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

Citeşte aici regulamentul concursului

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite