Cluj: Este oficial. Toni Conceicao a fost demis. Mandorlini va fi prezentat mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan au luat decizia de a-l demite pe antrenorul Antonio Conceicao Oliveira şi astăzi l-au anunţat pe acesta. Mandorlini a sosit la Cluj astăzi şi a pus la punct ultimele detalii înaintea semnării contractului. Acesta va avea un salariu de aproximativ 400.000 de euro pe sezon, iar clubul îi va pune la dispoziţie un buget de transferuri de 1,5 milioane de euro

Sâmbătă, 14 noiembrie, a fost ziua fatală pentru Toni Conceicao. Deşi nu i-a venit să creadă până în ultima secundă, portughezul a avut exact aceeaşi soartă ca şi foştii tehnicieni. A fost mazilit în secret, fără ca cineva din conducere să fi avut măcar o discuţie cu acesta. Deşi citeşte de câteva zile în presă că locul său va fi luat de un alt antrenor, lui Conceicao nu i-a venit să creadă că poate fi înlăturat fără a i se acorda vreo explicaţie.

Cât timp a fost plecat în Portugalia, Iuliu Mureşan l-a adus în secret la Cluj pe italianul Andrea Mandorlini, lucru care l-a deranjat foarte mult pe portughez. Totuşi, s-a prezentat la antrenamente, atât marţi cât şi miercuri, deşi a declarat în presa centrală că Iuliu Mureşan nu-i mai răspunde la telefon. Astăzi, Arpad Paszkany, împreună cu acţionarii şi preşedintele Iuliu Mureşan, au avut o discuţie cu portughezul şi s-au despărţit amiabil:

„Era nevoie de o mînă forte la echiă. Conceicao e un mare domn, dar unii jucători au nevoie de un domn milităros. Să fii domn e o calitate pozitivă, dar trebuie uneori coborîtă miliăria din pod. Avem nevoie în acest moment de o mînă forte în raport cu jucătorii, sper ca Mandorlini e persoana potrivită. Am considerat că e mai bine să facem această schimbare acum, de obicei aceste schimbări dau un plus de voinţă jucătorilor, ei sînt mai determinaţi să îşi cîştige un loc în echipă. Dacă nu făceam această schimbare acum riscam să punem în pericol întregul sezon”, a declarat acesta, conform cfrmania.ro.

Conceicao îşi va face mâine bagajele şi va pleca acasă, în Portugalia, împreună cu soţia sa. 225 de zile a fost Conceicao antrenor la CFR, preluând echipa în etapa a 23-a, la meciul cu Poli Iaşi, din data de 7 aprilie. Preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, a informat opinia publică prin intemediul site-ului oficial al clubului:

„În urma discuţiei avute astăzi, 14.11.2009, între conducerea Clubului CFR 1907 Cluj şi antrenorul Antonio Conceicao (împreună cu colaboratorii săi) s-a hotărât rezilierea de comun acord a contractului dintre Club şi aceştia. F.C. CFR 1907 Cluj îi mulţumeşte lui Antonio Conceicao pentru activitatea depusă şi, mai ales, pentru rezultatele obţinute: Cupa României, Supercupa României şi locul 1 în urma ultimei etape din campionat”, a postat acesta. Andrea Mandorlini va fi prezentat oficial mâine, la ora 12.30, în cadrul unei conferinţe de presă.
 

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

image
image
image
image
image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

Citeşte aici regulamentul concursului

image


   

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite