Manager U Cluj: „În meciurile cu Steaua, CFR Cluj şi Petrolul vom demonstra că nu suntem preşul nimănui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Managerul echipei Universitatea Cluj, Anamaria Prodan, a declarat marţi la prezentarea lotului în noul sezon competiţional că cele mai aşteptate meciuri din Liga I sunt cele cu echipele Steaua, CFR Cluj şi Petrolul, unde echipa va demonstra că nu este preşul nimănui.

„Îmi doresc foarte tare ca Universitatea Cluj să încurce marile echipe din capitală şi nu numai. Ce meci aştept cel mai mult? Cel cu Steaua, cel cu CFR şi cel cu Petrolul. Sunt trei meci care mă interesează în mod deosebit. Acolo trebuie să demonstrăm că nu suntem preşul nimănui şi suntem cea mai tânără echipă din Liga I. În şase etape eu zic că fanii vor veni alături de noi. Îmi doresc să termin cu Claudiu, aşa e firesc, un proiect pe care îl începem împreună, îl terminăm împreună. Antrenorul stă cu bagajul la uşă, n-ai cum să schimbi jucătorii că nu ne permite regulamentul, aşa că întotdeauna antrenorul răspunde de rezultate", a precizat Anamaria Prodan.

„Sunt numărul 1 în toate. Nu mă depăşeşte niciun bărbat. Sunt mai al dracului decât zece bărbaţi la un loc. Eu am un mare noroc că am crescut cu aceşti oameni mari din fotbal. Pot să fiu şi o domană, pot să mă cobor şi la nivelul oricui, dacă este nevoie", a mai declarat Prodan, întrebată dacă este pregătită de confruntările verbale cu ceilalţi patroni din fotbalul românesc.

FC Universitatea Cluj şi-a prezentat marţi lotul pentru sezonul 2012-2013. Cu această ocazie, managerul echipei, Anamaria Prodan, a precizat că în următoarele săptămâni va încerca să achite toate datoriile pe care echipa le are şi să transforme Universitatea în primul club din România fără datorii. Universitatea Cluj şi-a prezentat jucătorii care vor evolua în anul competiţional 2012-2013, la eveniment luând parte managerul echipei Anamaria Prodan, antrenorul Claudiu Niculescu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, jucătorii şi câţiva suporteri. Cu toate că a fost invitat, primarul Emil Boc nu a fost prezent.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite