Bebeluşul călcat pe „zebră” de fostul prefect al Clujului a murit (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul prefect de Cluj, Călin Platon, a rănit grav vineri seară o mamă şi un bebeluş de trei luni. Accidentul în care a fost implicat Platon a avut loc pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

UPDATE Potrivit unor surse apropiate anchetei, copilul de trei luni accidentat vineri seară pe o trecere de pietoni din cartierul Grigorescu a decedat. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, în urma decesului micuţului, Platon va fi acuzat şi de ucidere din culpă.

UPDATE
Fostul prefect al Clujului, Călin Platon, cel care a rănit grav vineri seară o mamă şi un bebeluş de trei luni pe o trecere de pietoni, din cartierul clujean Grigorescu, susţine că regretă cele întâmplate şi că va plăti „în faţa legii şi a lui Dumnezeu”. Acesta a  comentat cele petrecute, prin intermediul unui SMS trimis reporterului „Adevărul”.

Regret nespus ce s-a întâmplat. Nu mă disculp şi voi plăti în faţa legii şi a lui Dumnezeu. Îmi pare rău, încă nu sunt în stare să vorbesc”, a scris acesta.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat că Platon avea permisul suspendat, iar dovada înlocuitoare, emisă în 5 august cu o valabilitate de 15 zile, era expirată. „În urma cercetărilor s-a constatat că Platon avea dovada expirată şi este cercetat şi pentru conducere pe drumurile publice cu permisul suspendat. Dovada i-a fost eliberată în data de 5 august şi avea valabilitate 15 zile. Permisul de conducere i-a fost suspendat pentru depăşirea vitezei legale”, a precizat Pop.

Platon avea permisul suspendat pentru 90 de zile.

Citiţi mâine în „Adevărul” ce spun martorii care au văzut accidentul.

Fostul prefect al Clujului, Călin Platon (50 de ani), a fost implicat vineri seară într-un accident, în urmă caruia o mamă şi un copil de aproximativ trei luni au fost grav răniţi.

Potrivit citynews.ro, mama traversa pe o trecerea de pietoni de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, împingând căruciorul în care se afla copilul. Potrivit purtătorului de cuvânt la Poliţiei Cluj, Gina Pop, accidentul s-a produs din cauza neacordării priorităţii pe trecerea de pietoni.

„Accidentul s-a soldat cu două victime, un bebeluş de aproape trei luni, care a suferit leziuni grave şi mama acestuia. Bebeluşul a fost transportat la Pediatrie iar mama este internată la secţia de Ortopedie”, a declarat Gina Pop.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire a micuţului lovit vineri seară de fostul prefect al Clujului, Călin Platon. Bebeluşul a fost operat ieri, în jurul orei 15.00, la Spitalul de Neurochirurgie Cluj-Napoca, dar starea lui este una extrem de gravă, potrivit medicilor. „Starea lui este extren de gravă. Pronosticul este unul extrem de rezervat”, a declarat prof. dr. Ştefan Florian, şeful Clinicii de Neurochirurgie Cluj-Napoca.

Fostului prefect este urmărit penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite