Majoretele au talent la Casa de Cultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

20 de echipe s-au înscris la Campionatul Judeţean de Majorete, care va avea loc sâmbătă, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Zeci de dansatoare profesioniste de la şcolile din judeţul Cluj vor participa în după-amiaza zilei de sâmbătă la un show pe cinste, organizat la Casa de Cultură a Studenţilor, unde sunt aşteptaţi sute de spectatori, ţinând cont că majoretele din Cluj-Napoca sunt campioane europene. Campionatul va debuta la ora 17.30, iar preţul unui bilet de intrare este de doar 5 lei.

Aici, aproximativ 20 de echipe de majorete din judeţ, din Gherla, Floreşti, Câmpia Turzii, Dej sau Cluj-Napoca se vor întrece la discipline precum majorete tradiţionale cu pompoane, majorete tradiţionale cu baton şi cheerleading. La competiţie participă şi trupe din cadrul UMF Madness, majoretele clujene premiate în 2009 la nivel european, când au câştigat locul I în Franţa. Trupele sunt formate din eleve şi studente, care iau parte la trei competiţii, respectiv judeţeană, naţională şi europeană.

Coregrafia este asigurată de profesorul acestora, Mihai Kiss, care este angajat al UMF Cluj ca lector, fiind profesor de sport. Acest Campionat Judeţean de Majorete, aflat la cea de-a treia ediţie, este organizat de Asociaţia de Majorete din România (AMR) şi Clubul Sportiv UMF, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca şi reprezintă faza de calificare la Campionatul Naţional de Majorete, care va avea loc în acest an la Reşiţa.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite