UPDATE E oficial! Kuban vine la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj va primi mâuine oficial răspusul la invitaţia de a onora un meci amical la inaugurarea „Cluj Arena“ Kuban Krasnodar şi IFK Goteborg sunt formaţiile invitate de conducerea clujenilor, iar prima este favorită.

UPDATE

FC Universitatea Cluj a primit azi, 22 august 2011, confirmarea din partea formaţiei Kuban Krasnodar privind participarea la meciul amical de inaugurare a stadionului Cluj Arena. Aşadar, Kuban, formaţia pregătită de Dan Petrescu şi Cristinel Pojar şi din din lotul căreia fac parte şi românii Gigel Bucur şi Dacian Varga, va fi la Cluj pe 11 octombrie pentru amicalul cu „Şepcile roşii”

Kuban Krasnodar este una din cele mai vechi echipe din Rusia, clubul fiind fondat în 1928. Anul trecut a promovat în prima ligă din Rusia, cu Dan Petrescu pe banca tehnică, inregistrând deja câteva rezultate impresionante în acest sezon din postura de echipă nou promovată“, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Universităţii Cluj.

Directorul executiv al „Şepcilor Roşii“, Cosmin Irimieş, a confirmat faptul că echipa antrenată de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, se află în pole position pentru meciul amical din 11 octmobrie, dar un răspuns oficial va veni abia mâine.

„Kubanul va fi cel mai probabil echipa pe care o vom întâlni, dar deocamdată nu avem un răspuns sigur. Mâine va veni o hârtie oficială şi atunci vom anunţa public“, a declarat acesta. Şefii „alb-negrilor“ s-au gândit la formaţia rusă în primul rând datorită faptului că în stafful acesteia se regăseşte Cristi Pojar, o fostă glorie a Universităţii, care este secundul lui Dan Petrescu.

De asemenea, Universitatea va organiza şi un concert,unul dintre artiştii care ar putea cânta pe noua arenă a Clujului fiind Andrea Bocelli.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite