Mahalaua politică. Ex-ministrul Ioan Rus spune despre finul lui Boc: „este prostănac“. Replica acestuia: „Rus, un nemernic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Rus (foto stânga) şi Alin Tişe
Ioan Rus (foto stânga) şi Alin Tişe

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, l-a făcut „nemernic" şi „fără bărbăţie" pe fostul ministru de interne Ioan Rus, după ce acesta a spus despre el că ar fi „prostănac de la mama lui" şi „făcut invers", cu ocazia unei dezbateri publice.

„Nu am fost surprins ieri de jignirile lui Rus, cel care pretinde respect şi apreciere şi care afirmă că promovează relaţii normale cu oamenii din această comunitate. Care vrea să fie ceea ce nu e în realitate. Care a fost refuzat de două ori de clujeni la vot, când a vrut să-i conducă. Care face rău oamenilor în mod gratuit şi îi atacă public, confundând politica cu aroganţa şi frustrarea", a precizat, joi, Alin Tişe într-un comunicat de presă.

„Mi-a atacat mamă"

Reacţia lui Tişe a venit după ce fostul ministru de Interne, Ioan Rus, l-a jignit, miercuri seara, în timpul unei dezbateri publice privind mediul economic clujean, organizată de senatorul PNL, Marius Nicoară. Rus a afirmat despre Alin Tişe că „îi prostănac de la mama lui, îi făcut aşa, invers". Tişe a mai afirmat că mama lui l-a crescut cu greutăţi şi a făcut tot posibilul să-l educe şi să urmeze o facultate. „Mi-a atacat mama, ca un nemernic. Aceasta demonstrează lipsă de caracter. Câtă bărbăţie poate avea un astfel de om! Mama care m-a crescut cu greutăţi şi care a făcut tot ce a putut ca eu să urmez o facultate şi să mă educe", a completat preşedintele CJ Cluj. „Poate soţia lui Rus îi va explica ce înseamnă să o jigneşti o mamă şi pe copilul adus de ea pe lume. Ce înseamnă ca un copil la care i-ai dat viaţă să fie considerat că e născut... invers", a mai spus Tişe.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite