Magistraţii l-au audiat pe impresarul lui Cociş şi Florescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul în care Sorin Bagiu, fostul director executiv al clubului de fotbal Universitatea este acuzat de evaziune fiscală a mai făcut un pas înainte, prin audierea impresarului Tiberiu Petriş. A mai rămas doar audierea jucătorilor, înainte de verdictul final.

Fostul impresar Tiberiu Petriş a declarat instanţei de judecată că nu a auzit nimic legat de suma care a dispărut din banii de transfer, estimată la 50.000 dolari. La întâlnirea de la un restaurant din Făget din iunie 2004, cu impresarii din Tiraspol s-a discutat doar salarul jucătorilor. Petriş nu a putut preciza nici cuantumul salarului, dar nici dacă banii dispăruţi ar fi fost primiţi de către jucători.


Magistratul a amânat soluţionarea cauzei pentru un nou termen, când s-a cerut audierea jucătorului George Florescu. Răzvan Cociş a fost deja audiat, dar a declarat că nu a primit bani în plus faţă de contractul anual.


În acest dosar este judecat fostul director executiv Bagiu, pentru evaziune fiscală. Inspectorii financiari îl acuză că prin înregistrarea banilor de transfer ca şi sponsorizare, fiscul a fost păcălit cu o importantă sumă de bani.


În acest dosar au fost audiate mai multe personalităţi, care au avut legătură cu clubul de fotbal Universitatea, printre care şi fostul preşedinte al clubului Marius Bojiţă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite