Maftei: "Am semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu CFR"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Unirii Urziceni, Vasile Maftei, a declarat că începând de la 1 ianuarie va evolua în următorii trei ani şi jumătate pentru actuala campioană a României, CFR Cluj.

"Am semnat un contract cu CFR Cluj valabil trei ani şi jumătate. Voi juca acolo şi voi da totul pentru noua mea echipă. Începând cu 1 ianuarie 2011 sunt jucătorul lor. Sunt mulţumit şi sunt convins că CFR Cluj este cea mai bună soluţie pentru mine în momentul de faţă", a spus Maftei.

Vasile Maftei a afirmat că s-a discutat prea mult despre o revenire a sa la Rapid. "Nici nu mai vreau să vorbesc despre întoarcerea mea în Giuleşti. S-a discutat mult prea mult, dar se pare că nu este nevoie de mine. Nu era vorba de salariu, nu e o problemă cât am cerut eu, pur şi simplu nu sunt suficient de valoros pentru Rapidul actual, nu este nevoie de mine. Ştiu când a zis Şumudică legat de faptul că sunt primul pe lista lui de achiziţii în iarnă, dar la Rapid nu decide Şumudică. Eu sunt fericit că am ajuns la CFR Cluj", a completat Maftei.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite