Machado: „Pentru mine CFR nu este campioană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii Universităţii Cluj, Gabriel Machado şi Bogdan Unguruşan spun că nu se tem de partida cu CFR, deoarcere gruparea din Gruia nu mai este atât de puternică şi au trecut vremurile când se bătea la titlu

Fotbaliştii Universităţii sunt extrem de optimişti înaintea confruntării de mâine şi spun că CFR nu mai este o echipă care să-i sperie. În opinia atacantului Gabriel Machado, o victorie în meciul de mâine ar salva întreg sezonul: „E un meci special, un adevărat derby pe care trebuie să-l câştigăm. Dacă-i batem, trecem peste ei în clasament. Pentru mine CFR nu e campioană, acum e doar o echipă normală şi simt că suntem mai puternici. Noi vom avea mult mai mulţi suporteri şi sper să facă spectacol la meci“, spune brazilianul.

Aceeaşi părere o are şi Bogdan Unguruşan, care ştie cum sunt derby-urile cu CFR: „Ei au fost campioni, acum trec printr-o perioadă proastă şi va trebui să profităm. Fanii noştri cu siguranţă vor fi mai mulţi. Nu există favorită la acest meci“. De partea cealaltă, antrenorul clujenilor, Alin Minteuan, spune că meciul va fi extrem de echilibrat:

„Va fi o partidă pe viaţă şi pe moarte. Pentru toţi clujenii un astfel de meci e special. Va fi echilibrat, pentru că noi trecem printr-o perioadă proastă, dar sper să găsim resursele necesare să ne impunem“, a conchis acesta. Meciul dintre CFR şi „U“ Cluj va începe mâine la ora 20.30 şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite